Horeca style
2022-06-05
Դեղձն անգամ ջերմային մշակումից հետո պահպանում է բոլոր օգտակար նյութերը
Գիտեի՞ք, որ քաղցրահամ դեղձի մեջ այնքան C վիտամին կա, որ օրական երկու դեղձը լրացնում է հասուն մարդու օրգանիզմում այս վիտամինի պահանջը։
Իսկ դեղձը ջերմային մշակումից հետո պահպանում է ոչ միայն հարուստ համը, այլև բոլոր օգտակար նյութերը։
Բացահայտեք դեղձի օգտակար հատկությունները «Կյանքի կաթիլ»-ի հետ։
Թիվ 1
Նմանատիպ Նյութեր
EthnoTaste-ն այս անգամ Երևանի ամենահին պիցերիաներից մեկում` Pizza di Roma-ում է
Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը
Տավուշի մարզի Նավուր գյուղում արտադրվում է իսկական հայկական պրոշուտո՝ Բիչինա
Լրահոս
19:07
Մահացել է «Տիտանիկ» ֆիլմի կապիտանը
18:27
Ամենայն Հայոց Կաթողիկոսն ընդունել է Շվեդիայի Եկեղեցու Վեստերիսի եպիսկոպոսին
17:46
Երևանի և մարզերի որոշ հասցեներում լույս չի լինի
17:22
Արարատ Միրզոյանը պաշտոնական այցով կմեկնի Հունգարիա
16:23
ԱՄՆ խաղաղության ինստիտուտում քննարկվել է Հայաստանում ժողովրդավարական ռեֆորմների ընթացքը
15:28
Թուրքերն ավելի շատ են սկսել տեղափոխվել Գերմանիա