Horeca style
2022-06-05
Դեղձն անգամ ջերմային մշակումից հետո պահպանում է բոլոր օգտակար նյութերը
Գիտեի՞ք, որ քաղցրահամ դեղձի մեջ այնքան C վիտամին կա, որ օրական երկու դեղձը լրացնում է հասուն մարդու օրգանիզմում այս վիտամինի պահանջը։
Իսկ դեղձը ջերմային մշակումից հետո պահպանում է ոչ միայն հարուստ համը, այլև բոլոր օգտակար նյութերը։
Բացահայտեք դեղձի օգտակար հատկությունները «Կյանքի կաթիլ»-ի հետ։
Թիվ 1
Նմանատիպ Նյութեր
EthnoTaste-ն այս անգամ Երևանի ամենահին պիցերիաներից մեկում` Pizza di Roma-ում է
Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը
Տավուշի մարզի Նավուր գյուղում արտադրվում է իսկական հայկական պրոշուտո՝ Բիչինա
Լրահոս
20:01
Վրաստանի նախագահը վետո է դրել աղմկահարույց օրինագծի վրա
19:23
Բիզնես ավիացիայի հայկական թևերը
19:01
Ես հանցագործության մասին հաղորդում եմ տվել․ Բագրատ Սրբազան
18:29
Փաշինյանը ներկա է գտնվել «ՀՀ վարչապետի գավաթ» մրցաշարին
18:03
ՀՀ-ում ԵՄ առաքելությունը ընդունել է Նիդերլանդների պատվիրակությանը
17:34
Միրզոյանը մտքեր է փոխանակել Շվեյցարիայի ԱԳ նախարարի հետ