X
Մենք սոց. ցանցերում

Horeca style

Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը

Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը։ Եթե հայտնվել եք Տավուշում, և ուզում եք փորձել ավանդական հայկական ուտեստներ՝ հնարավորություն ունենալով նաև տեսնելու պատրաստման գործընթացը, ապա ամենահյուրընկալ անկյունը Նորաշեն գյուղում գտնվող «Զովակ» գաստրոբակն է։

Էթնոթեյսթը ներկայացնում է գաստրոբակի ջերմ և հետաքրքիր պատմությունը, թե ինչպես հիմնադիրները՝ Գարիկն ու Էսթերը, թողնելով մայրաքաղաքային գերհագեցած առօրյան, որոշեցին տեղափոխվել Տավուշ և հիմնել հյուրատուն-գաստրոբակ։

Թիվ 1

Նմանատիպ Նյութեր

Լրահոս