Horeca style
2022-06-19
Գիտե՞ք, որ գազարը կարող է փոխել մաշկի գույնը
Գիտեի՞ք, որ գազարն ի տարբերություն այլ բանջարեղենների, ավելի լավ է ուտել եփած վիճակում «Drop of life»-ը բացահայտում է «Կյանքի կաթիլ»-ը գազարում։
Թիվ 1
Նմանատիպ Նյութեր
EthnoTaste-ն այս անգամ Երևանի ամենահին պիցերիաներից մեկում` Pizza di Roma-ում է
Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը
Տավուշի մարզի Նավուր գյուղում արտադրվում է իսկական հայկական պրոշուտո՝ Բիչինա
Լրահոս
19:52
Սանոսյանն ընդունել է ՀԲ խմբի անդամ IFC տարածաշրջանային փոխնախագահին
19:22
ԶՈՒ ԳՇ պետը հետևել է ռազմավարական հրամանատարաշտաբային զորավարժությանը
19:19
Վարչապետը հանդիպել է ՀԲ-ի և Միջազգային ֆինանսական կորպորացիայի ղեկավարությանը
19:14
ՀՀ ԱԳ նախարարը հանդիպել է ԵԽԽՎ նախագահ Թեոդորոս Ռուսոպուլոսին
19:09
ԿԳՄՍ նախարարությունը կտնօրինի Մարմաշեն վանական համալիրի տարածքը
18:45
Թուրքիայում ահաբեկիչների լայնածավալ «որս» է սկսվել