Ավանդական սալի, փոխինձով խաշիլ և պանրաջիլ․ «Զովակ» գաստրոբակի ավանդական ճաշացանկն ու պատմությունը։ Եթե հայտնվել եք Տավուշում, և ուզում եք փորձել ավանդական հայկական ուտեստներ՝ հնարավորություն ունենալով նաև տեսնելու պատրաստման գործընթացը, ապա ամենահյուրընկալ անկյունը Նորաշեն գյուղում գտնվող «Զովակ» գաստրոբակն է։
Էթնոթեյսթը ներկայացնում է գաստրոբակի ջերմ և հետաքրքիր պատմությունը, թե ինչպես հիմնադիրները՝ Գարիկն ու Էսթերը, թողնելով մայրաքաղաքային գերհագեցած առօրյան, որոշեցին տեղափոխվել Տավուշ և հիմնել հյուրատուն-գաստրոբակ։
ՀՀ վարչապետ Նիկոլ Փաշինյանը սոցցանցի իր էջում գրել է. «Հունվարի 1-ից մինչև օրս Համընդհանուր հայտարարագիր…
ՀՀ ԱԳ նախարար Արարատ Միրզոյանը ելույթ է ունեցել ՄԱԿ մարդու իրավունքների խորհրդի 58-րդ նստաշրջանի բարձրաստիճան…
Հայաստանում Ֆրանսիայի արտակարգ և լիազոր դեսպան Օլիվիե Դըկոտինյին բացառիկ հարցազրույց է տվել «Ռադիոլուրին» և պատասխանել մի շարք…
Պետական եկամուտների կոմիտեն հայտնում է, որ Եվրասիական տնտեսական հանձնաժողովի խորհրդի 24.11.2023թ. N 134 որոշմամբ ԱՏԳ…
Politico-ի փոխանցմամբ՝ Ֆրանսիայի նախագահը մտադիր է Թրամփին ներկայացնել Ուկրաինայում մոտ 30 հազարանոց եվրոպական զորք տեղակայելու…
Փետրվարի 24-ին Ժնևում ՀՀ ԱԳ նախարար Արարատ Միրզոյանը հանդիպում է ունեցել ԻԻՀ ԱԳ նախարար Սեյեդ…