Նրբաբլիթները գինու ամենահայտնի գաստրո զույգը չեն, սակայն փրփրուն գինու հետ այս ուտեստը կարող է հետաքրքիր համադրություն ունենալ: Wine Talk գինու գրադարանի սոմելյե Անաստասիա Սուրինան պատմում է, թե որ գինիները որ միջուկով բլիթների համն են ավելի վառ ընդգծում․
Կարմիր խավիարով`
Վառ թթվայնությամբ գինիները լավ են համադրվում կարմիր խավիարով նրբաբլիթների հետ. դրանք հավասարակշռում են այս ուտեստի յուղայնությունը և թարմացնում համի ընկալիչները նոր չափաբաժնից առաջ: Օրինակ՝ կարող եք համադրել Michel Genet Grand Cru շամպայնը՝ պատրաստված chardonnay-ից կամ իսպանական brut cava-ից: Այս փրփրուն գինին կընդգծի խավիարի համը և կնախապատրաստի քիմքը հաջորդ կտորի համար:
Մանրամասները` սկզբնաղբյուրում։
Հնդկաստան պաշտոնական այցի շրջանակներում ՀՀ ԱԳ նախարար Արարատ Միրզոյանը հարցազրույց է տվել տեղական՝ արտաքին քաղաքական…
«Մետա»-ն փորձարկում է արհեստական բանականության համակարգերի ուսուցման համար իր առաջին «տնային» չիպը։ Այս քայլը կարևոր…
Երուսաղեմի հայոց պատրիարքությունը կոչով դիմել է միջազգային հանրությանը, կառավարություններին, կրոնական և մարդասիրական կազմակերպություններին, անհատներին` նրանց…
ԱՄՆ-ի նախագահ Դոնալդ Թրամփը կարգադրել է կանադական պողպատի և ալյումինի մաքսատուրքերը հասցնել 50%-ի՝ ի պատասխան…
Վարչապետ Նիկոլ Փաշինյանը հարցազրույց է տվել թուրքական լրատվամիջոցների ներկայացուցիչներին. այդ մասին տեղեկացրել է սոցիալական ցանցի…
ՀՀ արդարադատության նախարար Սրբուհի Գալյանն ընդունել է ՀՀ-ում Վրաստանի արտակարգ և լիազոր դեսպան Գիորգի Շարվաշիձեին:…