2025 թվականի սկզբին փակման մասին հայտարարած Epicure բար-սրճարանի կյանքում նոր փուլ է սկսվել: Epicure-ը վերաբացվել է Դիլիջանում: «Նոր տուն տեղափոխելը հեշտ չէր, բայց մենք այստեղ ենք»,- ասում է բար-սրճարանի հիմնադիր Եվգենիա Ասատրյանը:
GastroVino-ի հետ զրույցում Եվգենիան պատմել է Epicure-ի նոր սկզբի, նոր վայրում նույն ոգին պահելու եւ Feel free to feel free-ն Դիլիջան տեղափոխելու մասին:
Վերաբացվելը պետք է լինի արդարացված
Epicure-ն 8 տարի «ապրել է» Պուշկին 40 հասցեում: Այն ոչ թե սովորական սրճարան-բար էր, որտեղ մարդիկ գալիս սնվում էին, գինի կամ կոկտեյլ խմում, այլ ապրելակերպ, ենթամշակույթ էր, որն էպիկուրիզմ էր տարածում:
Չեմ վախենա ասել, որ Epicure-ից սկսեց Պուշկին փողոցի ծաղկելը: Այդ ժամանակ Պուշկինի վրա ոչինչ չկար, տարիների ընթացքում լավ հարեւաններ ունեցանք, ինչը շատ լավ էր, մեկս մյուսին կարող էինք փոքրիկ, բայց կարեւոր հարցերում օգնել:
Մանրամասները` սկզբնաղբյուրում։