2025 թվականի սկզբին փակման մասին հայտարարած Epicure բար-սրճարանի կյանքում նոր փուլ է սկսվել: Epicure-ը վերաբացվել է Դիլիջանում: «Նոր տուն տեղափոխելը հեշտ չէր, բայց մենք այստեղ ենք»,- ասում է բար-սրճարանի հիմնադիր Եվգենիա Ասատրյանը:
GastroVino-ի հետ զրույցում Եվգենիան պատմել է Epicure-ի նոր սկզբի, նոր վայրում նույն ոգին պահելու եւ Feel free to feel free-ն Դիլիջան տեղափոխելու մասին:
Վերաբացվելը պետք է լինի արդարացված
Epicure-ն 8 տարի «ապրել է» Պուշկին 40 հասցեում: Այն ոչ թե սովորական սրճարան-բար էր, որտեղ մարդիկ գալիս սնվում էին, գինի կամ կոկտեյլ խմում, այլ ապրելակերպ, ենթամշակույթ էր, որն էպիկուրիզմ էր տարածում:
Չեմ վախենա ասել, որ Epicure-ից սկսեց Պուշկին փողոցի ծաղկելը: Այդ ժամանակ Պուշկինի վրա ոչինչ չկար, տարիների ընթացքում լավ հարեւաններ ունեցանք, ինչը շատ լավ էր, մեկս մյուսին կարող էինք փոքրիկ, բայց կարեւոր հարցերում օգնել:
Մանրամասները` սկզբնաղբյուրում։
Ապրիլի 25-ին ՀՀ Սյունիքի մարզի ՀՀ ԱԱԾ սահմանապահ զորքերի ստորաբաժանումներից մեկի ժամկետային զինծառայող Ա.Ա-ն, ըստ…
ԱԺ «Հայաստան» խմբակցության պատգամավոր Լևոն Քոչարյանն ապրիլի 25-ին հանդիպել է Երևանի պետական համալսարանի միջազգային հարաբերությունների…
Համաձայն «Տոների և հիշատակի օրերի մասին» ՀՀ օրենքի՝ ապրիլի վերջին շաբաթ օրը նշվում է որպես…
Լիմասոլում անցկացվող սամբոյի Եվրոպայի առաջնությունում 64 կգ քաշային կարգում Մհեր Օհանյանը դարձել է Եվրոպայի առաջնության…
ԱՄՆ նախագահ Դոնալդ Թրամփը հայտարարել է, որ Ուկրաինայում պատերազմը դադարեցնելու բանակցությունները «հասնում են գագաթնակետին»։ Նա…
Մեծի Տանն Կիլիկիո կաթողիկոս Արամ Առաջինն այսօր առավոտյան մեկնել է Վատիկան՝ մասնակցելու Ֆրանցիսկոս Պապի հուղարկավորության…